Tap into your style

Virkistävä suihku aamulla. Aamukahvin keitto. Ruuanlaitto. Käsien pesu. Hanalla on tärkeä rooli päivittäisessä elämässä.

Damixan avulla yhdistät ylivertaiset toiminnot sekä suunnittelun, materiaalit ja värit, jotka heijastavat tyyliäsi ja oman kotisi tunnelmaa.

.00

Chrome

Kromi vastaa hanan tyylipiirteenä valkoista paitaa tai pikkumustaa mekkoa. Se on tyylikäs, ajaton ja klassinen. Materiaali, jossa suunnittelu on tärkeintä ja joka sulautuu luontevasti kaikkeen, aina teollisista keittiöistä pohjoismaisiin maatalokeittiöihin. Lisäksi pinta on sekä kestävä että helppo hoitaa.

.21

Matt white

Valkoinen on uusien alkujen väri. Valkoiset hanat korostavat suunnittelun innovaatiota, jossa väri erottuu edukseen yksinkertaisissa designeissa. Ihanteellinen valinta vaalean keittiön tai kylpyhuoneen korostamiseen. Tai kontrastiksi värikkäille pinnoille. Sulavaa mattapintaa on mukava koskettaa. Kestävä erityiskäsitelty pinta on yllättävän helppo pitää puhtaana ja valkoisena. 

.46

Steel

Sukupolvien ajan ruostumaton teräs on liitetty ammattimaisiin keittiöihin, joissa materiaalien ulkoasu vain paranee käytössä. Elegantti teräspinta on ollut osa kodin sisustusta jo kauan. Materiaali sopii yhteen rennon pohjoismaisen elämäntyylin kanssa, jossa arkisen suunnittelun on oltava sekä käytännöllistä että visuaalisesti näyttävää.

.55

Graphite grey

Useimpiin tyyleihin sopiva, monipuolinen grafiitinharmaa pinta vetää katseet puoleensa. Silkkimäiset harjatut yksityiskohdat elävöittävät kotia, ja väri sopii myös teollisiin betonirakennuksiin sekä kontrastiksi vaaleammille materiaaleille, kuten puulle tai valkoiselle posliinille. Pinnoitteessa on myös lisäkerros, joka antaa sille huippuluokan vastustuskyvyn naarmuja ja sormenjälkiä vastaan.

.61

Matt Black

Mattamusta on tyylikäs, minimalistinen ja elegantti. Mattamustan hillitty olemus lisää luksusta päivittäisiin asioihin niin riisutuissa kaupunkikeittiöissä kuin aistillisessa kylpyläsisustuksessakin. Mattamusta viimeistely säilyttää värinsä vuodesta toiseen. Kestävä pinta on helppo puhdistaa, ja se hylkii sekä likaa että sormenjälkiä.

.77/.79

Brass

Messinki sopii mainiosti tunnelman luomiseen. Se on valinta, joka huokuu persoonallisuutta. Messinki sulautuu luonnollisesti ympäristöönsä ja lisää samalla ylimääräisen ulottuvuuden. Sillä saadaan aikaan lämmin ja mukava vaikutelma – tai viileä ja urbaani. Erityisen PVD-pinnoituksen ansiosta pinta hylkii erittäin hyvin naarmuja ja haalenemista.

.80/.87

Copper

Tunnemme hyvin panimojen kauniit kuparikattilat, kartanokeittiöiden pannut sekä trendikkäiden kahviloiden ja ravintoloiden hanat. Kupari sopii yhteen lähes kaiken kanssa, aina riisutun teollisesta ulkoasusta lämpimään kaupunkimaiseen tyyliin – luoden sekä ylellisen että huolettoman vaikutelman. Se on huomiota herättävä valinta.