When design makes sense

Tanskalaista muotoilua omassa luokassaan

"When Design makes sense" ei ole vain Damixan myyntilause. Se on filosofia, jota noudatamme kaikessa toiminnassamme. Meille on perustavanlaatuisen tärkeää, että jokainen tehtaaltamme lähtevä hana täyttää omat vaatimuksemme.


Vaatimuksemme ovat tiukat niin hanojen sisä- kuin ulkopuolille. Muodon ja toimivuuden on kuljettava käsi kädessä. Ulkonäön, käytettävyyden ja integroitujen älytoimintojen tulee toimia yhtenä kokonaisuutena. Vain tässä tapauksessa voimme sanoa noudattaneemme muotoilufilosofiaamme, joka pyrkii järkevään muotoiluun. "When design makes sense."


When design makes sense

Damixan muotoilun juuret ovat tanskalaisessa ja pohjoismaisessa muotoiluperinteessä, jonka tunnusmerkkejä ovat yksinkertaiset linjat ja ajaton ilmaisu, joka ei vanhene koskaan. Toisaalta emme myöskään pelkää haastaa tätä perinnettä.


Haastamme tutut käsitteet, kokeilemme rajoja ja asetamme uusia vaatimuksia. Suunnittelijoitamme ohjaa lannistumaton tahto tarkastella, haastaa ja kehittää pohjoismaista muotoilua. Samalla he pystyvät yhdistämään muotoilun funktionaaliseen innovaatioon ja tuotteiden kehittämiseen käyttäjäystävällisyyden maksimoimiseksi.


Lopputulos - Damixan tuottamat hanat, suihkupaketit ja suihkujärjestelmät - puhuu puolestaan. Tarkastelit sitten ulkonäköä, käytit hanaa tai luit älytoimintojen listaa, huomaat välittömästi, että Damixa on omassa luokassaan.

Spela vårt märkefilm ovan

Tarina​​​​​​​

Valmistus​​​​​​​

Kehitys​​​​​​​