Tutustu suunnittelijaan

Yhteistyössä lahjakkaiden suunnittelijoiden kanssa

Damixa on tunnettu korkealuokkaisesta suunnittelusta ja näin se tulee olemaan. Siksi yhtiö työskentelee tiiviisti trendinvalmistajien kanssa Tanskasta ja ulkomailta, jotta Damixa pysyisi sekoituslaitteen edessä tulevaisuuden kotiin.

Tutustu suunnittelijaan:

Jakob Jensen

Jakob Jensen on Damixan suunnitteluinsinööri, ja hänen kädenjälkeään ovat monet suosituimmista hanoistamme. Ne kunnioittavat tanskalaista ja pohjoismaista muotoiluperinnettä, ja niiden keskiössä on toimivuutta tukeva suunnittelu.


"Minulle suunnittelu ei tarkoita vain kauniiden esineiden suunnittelua, olivat ne sitten tiukkalinjaisia ja kulmikkaita tai pehmeälinjaisia ja kaarevia. Muotoilulla tulee olla merkitys, ja siinä tulee heijastua työntekijän työskentelytapa. Tämän ajatuksen ilmaisee parhaiten Damixan muotoilufilosofia: When Design makes sense", kertoo Jakob Jensen.

Tutustu suunnittelijaan:

Claus Rantzau

Claus Rantzau on Damixan suunnittelija, joka on Free-, Pine- ja Rowan-sarjojen sekä Traditionin yksioteversion takana. Hän kertoo, että Damixan suunnitteluprosessi perustuu käyttäjien arkielämän helpottamiseen ja ympäristöystävällisyyteen:


"Kun suunnittelemme uusia Damixa-tuotteita, työmme perustuu usein konkreettisen haasteen voittamiseen. Saamme asiakkailtamme, myyntihenkilökunnaltamme ja jälleenmyyjiltämme palautetta arjen ongelmista, kuten huollosta tai puhdistuksesta. Yritämme ratkaista nämä ongelmat suunnittelemalla tuotteita, jotka ovat visuaalisesti kutsuvia, loppuun asti ajateltuja, korkealaatuisia ja joissa on tyylikkäitä, käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia."