Hello, Touchless

Silhouet Touchless on aivan uudenlainen hana, joka toimii ilman kosketusta. Se on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön. Hana on tyylikäs, käytännöllinen ja hygieeninen, koska siihen ei tarvitse koskea likaisilla käsillä. Voit säätää lämpötilaa ja virtausta helposti sen mukaan, haluatko pestä kätesi, harjata hampaasi vai täyttää lasin kylmällä vedellä. Se voidaan myös poistaa käytöstä helposti, jos haluat pestä altaan.


Silhouet Touchless pohjoismainen muotoilu on ajatonta ja yksinkertaista, ja se sopii mainiosti sekä perinteiseen että moderniin kotiin. Kestävän pinnan viimeistelyksi on saatavana kromi, harjattu messinki tai mattamusta, mikä sopii luonnollisesti yhteen suositun Silhouet-sarjan kanssa.

Helppo asentaa

Silhouet Touchless sopii useimpiin altaisiin, ja se on helppo asentaa tavallisena hanana.


Anturi vilkkuu, kun paristo on vaihdettava.


Altaan alla olevan 6 V:n pariston vaihtaminen on helppoa.

Hygieeninen

Tavallista hanaa kosketetaan useita kertoja päivässä, mikä voi edesauttaa bakteerien ja virusten leviämistä käyttäjien välillä.


Silhouet Touchlessin avulla tämä voidaan välttää.  Veden virtaus käynnistyy, kun asetat kätesi anturin lähelle.


Veden virtaus katkeaa automaattisesti, kun poistat kätesi anturin läheltä.

Tap into your style

Silhouet Touchlessin pohjoismainen muotoilu on ajatonta ja yksinkertaista, ja se sopii mainiosti sekä perinteiseen että moderniin kotiin.


Kestävän pinnan viimeistelyksi on saatavana kromi, harjattu messinki tai mattamusta. Voit antaa valintasi korostaa omaa tyyliäsi.


Muotoilu ja viimeistelyt sopivat luonnollisesti yhteen muiden Silhouet-sarjan tuotteiden kanssa.

Tsekkaa huipputoiminnot

Silhouet Touchless -tuotevalikoima, sen edut ja teknologia A:sta Ö:hön Damixan suunnitteluinsinöörin ja tuotesarjan luoneen Claus Rantzaun kertomana.


Katso yksityiskohdat klikkaamalla Youtube-linkkiä.


Tarjoaa sinulle sekä perinteisten hanojen että ilman kosketusta toimivan teknologian edut

Olemme yhdistäneet Silhouet Touchlessissa ilman kosketusta toimivan teknologian käyttäjäystävälliseen suunnitteluun, jossa yläosaa voidaan käyttää veden virtauksen säätämiseen ja kuuman tai kylmän veden valitsemiseen.


Voit säätää lämpötilaa kiertämällä yläosaa. Voit vähentää tai lisätä veden virtausta – tai kytkeä veden kokonaan pois päältä – napsauttamalla yläosaa ja kiertämällä sitä.

Näe värivalikoimamme täältä

Etkö tarvitse kosketusvapaata hanaa?

Silhouet-sarja on saatavana myös ilman tunnistinta