Silhouet Pro

& Touchless Pro

Tyylikäs muotoilu ja ammattimaiset toiminnot

Nykyään vesihana ei ole pelkkä käyttöesine, vaan sen on oltava tyylikäs ja sovittava sekä keittiön että kodin sisustukseen.


Silhouet Pro -hanassa tyylikäs muotoilu yhdistyy ammattilaiskeittiöistä tuttuun toiminnallisuuteen. Silhouet Pro on varustettu taipuisalla letkulla ja suihkupäällä, jotka ylettyvät helposti tiskialtaan joka nurkkaan. Letkulla pääset käsiksi astioiden jokaiseen sopukkaan ja tiskialtaan joka nurkkaan, ja napin painalluksella aktivoituvalla suihkulla laajojen pintojen huuhteleminen käy nopeasti. Silhouet Pro sopii täydellisesti moderniin keittiöön, ja perinteiseen keittiöön se tuo hieman teollista särmää.

Paranna keittiön toimivuutta ilman kosketusta aktivoituvalla hanalla

Silhouet Touchless Pro on uudenlainen ilman kosketusta aktivoituva hana, joka on suunniteltu erityisesti kotikäyttöön. Tyylikäs, käytännöllinen ja hygieeninen – hanaan ei tarvitse koskea likaisilla käsillä. Silhouet Touchless Pro -hanassa on taipuisa letku ja suihkupää, jotka ylettyvät helposti tiskialtaan joka nurkkaan. Letkulla pääset käsiksi astioiden jokaiseen sopukkaan ja tiskialtaan joka nurkkaan, ja napin painalluksella aktivoituvalla suihkulla laajojen pintojen huuhteleminen käy nopeasti.


Silhouet Touchless Pro -hanassa on kaikki kosketusvapaan hanan edut ja ammattilaiskeittiöistä tutut käytännölliset toiminnot.


Pohjoismaisen tyylikäs ja yksinkertainen Silhouet Touchless Pro sopii täydellisesti moderniin keittiöön, ja perinteiselle keittiölle se antaa hieman teollista särmää.

Saatavilla kuudessa eri värissä: kromi, teräs, harjattu messinki, harjattu kupari, mattamusta ja mattavalkoinen

🛒

Osta ja tutustu suosittuun sarjaamme osoitteessa