Pelkistettyä, skandinaavisen tyylikästä muotoilua.

Silhouet.

Juuri sinulle sopiva hana

Silhouet on ohut, perin juurin pohjoismainen ja yksinkertaisesti hämmästyttävä. Saatavana on perinteisiä ja ilman kosketusta toimivia hanoja. Seitsemän upeaa värivaihtoehtoa ja kattava valikoima kylpyhuonekalusteita. Yhdistät helposti ylivertaiset toiminnot sekä materiaalit, värit ja tarvikkeet, jotka heijastavat tyyliäsi ja kotiisi haluamaasi tunnelmaa.


Puhdaslinjaisen ja kutsuvan muotoilun ansiosta Silhouet sointuu keittiöihin ja kylpyhuoneisiin kauniisti sekä nyt että tulevaisuudessa. Silhouet on saatavana kylpyhuoneisiin viitenä korkeusvaihtoehtona, joten se soveltuu sekä korkeisiin että pöydälle asennettuihin altaisiin. Tyylikkään Silhouet-suihkujärjestelmän erittäin ohut suihkupää näyttää leijuvan ilmassa. Silhouet perustuu ajattomaan tanskalaiseen muotoiluun ja erinomaiseen Danish Damixa -laatuun.

Silhouet- sarjaa on saatavilla seitsemänä kauniilla pinnalla

Mattamusta Pinta, jossa sormenjäljet eivät näy

Mattamusta on kauniin pelkistetty. Musta muodostaa täydellisen kontrastin monien keittiöiden ja kylpyhuoneiden modernille ilmeelle. Mattamusta pinta ei haalistu vuosien mittaan. Se hylkii likaisia ja rasvaisia sormenjälkiä.  


Pohjakerroksen muodostava musta pohjamaali toimii liimana. Pinnan lakkakerros tekee siitä himmeän sekä varmistaa kovuuden, keston ja sormenjälkien hylkimisen.

Mattavalkoinen UV-säteilyä kestävä pinta

Mattavalkoinen Silhouet edustaa minimalismia puhtaimmillaan. Se saa muodot ja yksityiskohdat erottumaan selkeästi.


Älä anna herkältä vaikuttavan pinnan pettää. Vankka jauhemaalipinta kestää ja on yllättävän helppo pitää puhtaana. Pinta kestää UV-säteilyä, joten se ei kellastu auringonpaisteessa.

Kestävät, harjatut PVD-pinnat

Teräs, harjattu messinki ja harjattu kupari ovat tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat melkein mihin tahansa keittiö- ja kylpyhuoneympäristöön. Erityisellä PVD-pinnoitteellaan Silhouet tarjoaa kovemman, erittäin kestävän pinnan, joka kestää helposti naarmuja, korroosiota ja värjäytymistä.


Kiillotettu messinki (PVD) on kiinnostava valinta kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Trendikäs, kiiltävä väri tuo hohtoa tilaan kuin tilaan. Messingin värinen pinta on myös erittäin kova ja siinä on kestävä PVD-pinnoite.

🛒

Osta ja tutustu suosittuun sarjaamme osoitteessa

Tapaa suunnittelijat 

Palkitut tanskalaiset teolliset muotoilijat Christina Halskov ja Hanne Dalsgaard auttoivat Damixaa herättämään Silhouetin henkiin. Kaksikon työ perustuu vahvasti pohjoismaiseen muotoiluperinteeseen. Siinä esteettisyys yhdistyy toiminnallisuuteen.


Christina Halskov kertoo, että Silhouetin avulla haluttiin luoda pelkistetty, modernio ja näyttävä hana- sekä sekoitinsarja. "Kylpyhuoneessa ja keittiössä vesihana on sekä toiminnallinen objekti että moderneissa kodeissa näkyvä design-elementti. Halusimme luoda kunnollisia hanoja, joita on ilo käyttää päivittäin, joiden muotoiluun ei kyllästy ja jotka kestävät pitkään."


Näe värivalikoimamme täältä

Etkö löytänyt mitään tyyliisi sopivaa?

Tutustu muihin sarjoihimme