Pelkistettyä, skandinaavisen tyylikästä muotoilua.

Kaunis muuttui juuri vielä kauniimmaksi

Puhtaalla ja kutsuvalla muotoilullaan Silhouet sopii nykypäivän keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Silhouet pesuallashanaa on viittä eri korkeutta, jotta voit käyttää sitä myös korkean, pöydälle asennetun pesualtaan kanssa. Tyylikkäässä Silhouet yläsuihkussa on erittäin ohut suihkulautanen, jonka ansiosta suihku näyttää yhä hienostuneemmalta. Silhouet on ajaton, tanskalaisen suunnittelun tulos ja erinomaista tanskalaista Damixa -laatua.

Silhouet- sarjaa on saatavilla kuudella kauniilla pinnalla.

Kromi, teräs, kiiltävä messinki, harjattu messinki, harjattu kupari ja mattamusta

Matta musta (anti fingerprint)

Mattamusta on kauniisti minimalistinen ja sen tummanpuhuva läsnäolo on täydellinen kontrasti monien keittiöiden ja kylpyhuoneiden moderniin ilmeeseen. Mattapinta ei haalistu vuosien varrella, ja lisäksi se hylkii likaa ja rasvaisia sormenjälkiä.

Kestävät, harjatut PVD-pinnat

Teräs, harjattu messinki ja harjattu kupari ovat tyylikkäitä vaihtoehtoja, jotka sopivat melkein mihin tahansa keittiö- ja kylpyhuoneympäristöön. Erityisellä PVD-pinnoitteellaan Silhouet tarjoaa kovemman, erittäin kestävän pinnan, joka kestää helposti naarmuja, korroosiota ja värjäytymistä.

Erittäin kestävä messinki PVD

Kiillotettu messinki (PVD) on kiinnostava valinta kylpyhuoneeseen ja keittiöön. Trendikäs, kiiltävä väri tuo hohtoa tilaan kuin tilaan. Messingin värinen pinta on myös erittäin kova ja siinä on kestävä PVD-pinnoite.

Näe värivalikoimamme täältä

Halskov & Dalsgaard Design

Tutustu suunnittelijoihin:

Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, moderni ja houkutteleva tuotesarja, Christina Halskov selittää: "Hana, joko keittiössä tai kylpyhuoneessa, on käyttöesine, mutta se on myös design elementti moderneissa kodeissa. Halusimme luoda sarjan aitoja hanoja, joita on arjessa ilo käyttää, ja jotka kestävät aikaa sekä muotoilun että laadun osalta. "

Etkö löytänyt mitään tyyliisi sopivaa?

Tutustu muihin sarjoihimme