Silhouet i nye overflader [https://damixa.fi]

Silhouet uusissa väreissä

Kaunis muuttui juuri vieläkin kauniimmaksi

Ensin esittelimme uuden kauniin Silhouet -sarjan, jonka on suunnitellut palkittu tanskalainen design-duo Halskov & Dalsgaard. Silhouet on siro, skandinaavinen ja yksinkertaisesti upea. Nyt me viemme tämän designin vieläkin pidemmälle esittelemällä koko Silhouet sarjan kolmessa uudessa upeassa värissä: Mattamusta – Teräs (PVD) – Messinki (PVD)


Mattamusta on kauniisti minimalistinen ja sen tummanpuhuva läsnäolo on täydellinen kontrasti monien keittiöiden ja kylpyhuoneiden moderniin ilmeeseen. Mattapinta ei haalistu vuosien varrella, ja lisäksi se hylkii likaa ja rasvaisia sormenjälkiä.


Teräksinen (PVD) Silhouet on hieno ja tyylikäs vaihtoehto kromille, ja sopii melkein mihin tahansa keittiö- ja kylpyhuoneympäristöön. Erityisen PVD pinnoitteen ansiosta Silhouet Teräs tarjoaa kovemman, erittäin kestävän pinnan, joka kestää helposti naarmuja, korroosiota ja värjääntymistä.

Näe värivalikoimamme täältä

Halskov & Dalsgaard Design

Tutustu suunnittelijoihin:

Tavoitteena oli luoda yksinkertainen, moderni ja houkutteleva tuotesarja, Christina Halskov selittää: "Hana, joko keittiössä tai kylpyhuoneessa, on käyttöesine, mutta se on myös design elementti moderneissa kodeissa. Halusimme luoda sarjan aitoja hanoja, joita on arjessa ilo käyttää, ja jotka kestävät aikaa sekä muotoilun että laadun osalta. "