Kauneus tulee sisältäpäin

Sisäänrakennetut ratkaisut suihkulle ja pesualtaalle

Kylpyhuone on kotisi keidas. Täällä päivä alkaa ja päättyy - täällä lataat akkujasi. Me Damixalla löydämme inspiraatiota designhotelleista ja kylpylöistä ja olemme luoneet piiloasennettuja ratkaisuja ja tuotteita, jotka tekevät kylpyhuoneestasi miellyttävän ja harmonisen.Yksinkertainen ja puhdas, mutta ei kliinisesti riisuttu – kylpyhuoneesi tulee sopia kotisi muihin hienoihin materiaaleihin ja kauniisiin väreihin.Kun piilotat suihkun ja pesuallashanan, näköetäisyydellä ei ole mitään häiritsevää. Tämä luo ihanan rentoutumisen ja harmonian tunteen - vähän luksusta jokapäiväiseen elämään.

Suunniteltu Tanskassa. Valmistettu Ruotsissa.

Tanskalainen muotoilu ja tinkimätön laatu ovat Damixan DNA:ssa. Damixan sisäänrakennettu asennuslaatikko on valmistettu Ruotsissa ja se on osoittanut arvonsa Euroopan markkinoilla kymmenien vuosien ajan. Käytämme vain parhaita komponentteja ja seoksia, ja insinöörimme testaavat kaiken huolellisesti pienintä yksityiskohtaa myöten tanskalaisessa laboratoriossamme.

Tap into your style

Muotoilu-, väri- ja materiaalivalintasi kertovat henkilökohtaisesta tyylistäsi. Damixan sisäänrakennetuista tuotteista voit valita mieleisesi pinnan: Klassinen kromi joka on aina ajankohtainen, kestävä grafiitinharmaa tai elegantti mattamusta. Kiillotettu tai harjattu messinki ja koristeellinen harjattu kupari. Kestävät pinnat, jotka on helppo pitää puhtaana. Laajasta tarvikevalikoimastamme löydät kaiken koukuista pyyhetelineisiin täsmälleen samoilla väreillä, jotta saat yhtenäisen ilmeen pienimpiä yksityiskohtia myöten.

Ratkaisu. Loputtomat mahdollisuudet.

Jokaiselle pesualtaalle ja suihkulle on sisäänrakennettu ratkaisu, ja Damixan ratkaisut ovat sekä yksinkertaisia ​​että joustavia. Sisäänrakennettu asennuslaatikko voidaan yhdistää kaikkiin ulkoisiin osiin, joten jos haluat vaihtaa väriä tai muotoilua muutaman vuoden sisällä, on helppo asentaa uusia osia. Kaikki kuluvat osat voidaan vaihtaa ulkopuolelta ja meillä on täydellinen varaosavarasto takaamaan tuotteiden pitkän käyttöiän.


Asennuslaatikolla on ruotsalainen RISE-hyväksyntä

Asennuslaatikkomme ovat tyyppihyväksyttyjä yhdessä 24 eri vesieristysvalmistajan tuotteiden kanssa, hyväksynnän myöntää RISE. Hyväksyntä täyttää myös kaikki suomalaiset rakennusmääräykset.


Kuten Damixan muutkin tuotteet, myös piiloasennustuotteet on valmistettu tiukkojen laatu- ja turvallisuusvaatimustemme mukaisesti. Tämä takaa, että uusi Damixa-tuotteesi tarjoaa sinulle hyvän kokemuksen ja mukavuuden joka päivä, monien vuosien ajan.

Asennuslaatikot

  • Piiloasennushanan laatikko, joka voidaan yhdistää tuotteen kaikkiin ulkoisiin osiin.
  • Suunniteltu Tanskassa. Valmistettu Ruotsissa.
  • Huolellisesti testattu ja tinkimättömällä laadulla tehty.
  • Käytämme vain parhaita komponentteja ja materiaaleja.
  • Helppo asentaa. Helppo huoltaa.
  • Helppo asennus: Kaikki osat toimitetaan yhdessä paketissa.
  • Kun piiloasennuslaatikko on asennettu, ulkoiset osat asennetaan yhdessä työnkulussa. Sitä ei tarvitse koota etukäteen.
  • Mukana on vuotosuoja, joka varmistaa, että vesi ei pääse vuotamaan seinän sisään.