Graphite Grey​​​​​​​

ei ole vain väri

Se on aistikas pinta, jota tekee mieli koskettaa. Silkkisen pehmeä ja mukava. Elävä pinta, jonka luonne muuttuu valon ja ympäristön mukaisesti. Väri, joka korostaa puun ja muiden luonnollisten materiaalien lämpöä. Se tekee mustista mustempia, metalleista lähestyttävämpiä ja muista väreistä kirkkaampia. Kestävä pinta on saanut ylimääräisen sormenjälkiä torjuvan pinnoitteen, joten se on helppo puhdistaa eikä kalkkikivi tai sormien rasva tartu siihen. Pinta on erittäin kestävä ja torjuu naarmuja ja hankautumista. Graphite Grey tuo ympäristönsä parhaat piirteet esiin. Se on samalla vähäeleinen ja huomiota herättävä,aivan kuin matalalla äänellä puhuva henkilö, joka rauhoittaa koko huoneen.


Harmaa väri

Harmaa on täydellinen neutraali sävy, sillä se vaimentaa kirkkaampia värejä ja lisää värityksen yhtenäisyyttä.​​


Harmaa on älyn ja kompromissin väri. Se neuvottelee diplomaattisesti mustan ja valkoisen välillä.Se on vähäeleinen, elegantti ja tyylikäs ja kuitenkin itsevarma ja hieman mystinen.

Kestävyys

Graphite Greyn erityinen PVD-pinnoitus tuottaa kovan ja äärimmäisen kestävän pinnan, joka torjuu hyvin naarmuja, korroosiota ja värimuutoksia.


Rakkautta ensi silmäyksellä. Tehty kestämään.

Täydellinen valikoima

Silhouet Graphite Grey tarjoaa kaiken tarvittavan yhtenäistä kylpyhuonetta tai keittiötä varten.


Se on helppo tapa tehdä huoneelle tyylikäs päivitys.

Anti-fingerprint

Graphite Greyn tukeva pinta on helppo puhdistaa, eivätkä lika ja rasvaiset sormenjäljet tartu siihen helposti.


Kiinnitä huomio. Älä jätä jälkiä.

The graphite range

Explore the selection