Free

Vapauden tuomat edut​​​​​​​

Damixa Free on suunniteltu julkisiin ja yksityisiin tiloihin, joissa hanaa käyttää usea henkilö. Free on kosketusvapaa  hana, joka avaa ja sulkee veden automaattisesti. Se on hygieeninen, kestävä ja se säästää vettä. Free on loppuun asti ajateltu hanaratkaisu, jonka pääominaisuuksia ovat helppo asennus, puhdistus ja ylläpito.

Kuinka loimme Freen​​​​​​​

Freen suunnitteli Damixan oma suunnittelija, Claus Rantzau."Free luotiin vastaamaan suurten rakennusten tarpeita silloin, kun hanaa käyttävät monet eri henkilöt. Tämän hanan geometria on suunniteltu siten, ettei siinä ole reunoja ja kulmia, joihin kalkki ja lika yleensä kerääntyvät. Free sopii siten tiloihin, joissa tarvitaan tavallista kestävämpää hanaa, ja joissa hanan on tulee olla helposti asennettava ja ylläpidettävä. Siksi Freen muotoilu on jykevä ja teollinen", kertoo Claus Rantzau.

Claus Rantzau

Tutustu suunnittelijaan

Claus Rantzau on Damixan suunnittelija, joka on Free-, Pine- ja Rowan-sarjojen sekä Traditionin yksioteversion takana. Hän kertoo, että Damixan suunnitteluprosessi perustuu käyttäjien arkielämän helpottamiseen ja ympäristöystävällisyyteen

LUE LISÄÄ SUUNNITTELIJASTA​​​​​​​

Katso sarjan valikoima täältä