Damixan innovatiivinen DNA, älytoiminnot ja kunnioitus ympäristöä kohtaan

Hana ei ole vain veden avaamista ja sulkemista varten. Me Damixalla uskomme, että hanan tulee olla helppokäyttöinen, siinä tulee olla integroituja toimintoja, sen tulee näyttää hyvältä ja lisäksi sen pitää säästää vettä ja energiaa.


Damixa alkoi kehittää 1950-luvulla uudenaikaisia hanoja, joihin olemme nykyään tottuneet. Innovaatio kulkee DNA:ssamme, ja 85-vuotisen historiansa aikana Damixa on ollut mukana kehittämässä monia uusia hanastandardeja.


Olimme esimerkiksi ensimmäinen eurooppalainen yhtiö, joka ryhtyi tuottamaan yksiotehanoja. Olimme lisäksi ensimmäinen yhtiö, joka toi markkinoille sinipunaisen lämpötilasäätimen. Damixa myös keksi hevosenkengän muotoisen kiinnitysmutterin, jota käytetään hanojen asennukseen ympäri maailman, sekä ainutlaatuisen X-Change-järjestelmän, jonka avulla hanan vaihtaminen on salamannopeaa.


Meidät tunnetaan viehättävistä hanoistamme, jotka edustavat tanskalaisen muotoilun ja laadun huippua — mutta me kiinnitämme huomiota yhtä lailla siihen, mitä hanojen sisällä on. Kaikki se, mikä ei näy kuluttajan silmään, on ratkaisevan tärkeää hanan vuosia kestävän optimaalisen toiminnan takaamiseksi.


Damixan insinöörit työskentelevät jatkuvasti tuotteidemme kehittämiseksi, parantamiseksi ja optimoimiseksi. Heillä on aina sama tavoite: mukavuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantaminen sekä samanaikaisesti syvä kunnioitus luontoa kohtaan.


Tämän vuoksi hanamme ja niiden integroidut älytoiminnot on kehitetty uusinta teknologiaa käyttäen. Anti-scalding, Eco Save, Rub Clean ja Cold Start ovat vain muutama esimerkki lukuisista Damixa-hanojen älytoiminnoista.Tietoja

Tarina

Valmistus

Kehitys