Cut to the Core

Damixa Core on rakennushankkeisiin soveltuva, kattava ratkaisu, joka palvelee niin rakennuttajia kuin loppukäyttäjiä. Se on ratkaisu, joka täyttää kaikki alan ympäristö- ja dokumentaatiovaatimukset ja jolle on tarjolla erinomaista tukea. Damixa-tuotteet ovat erittäin käyttäjäystävällisiä, ja sekä mattamustana että krominhohtoisena saatavat kalusteet ovat ajattoman tyylikkäitä. Sarjan tuotteita on saatavilla niin keittiöihin, kylpyhuoneisiin kuin suihkutiloihin, mikä tekee niistä hyvän ratkaisun niin urakkatarjousten kuin käytön kannalta. Kyseessä on rakennushankkeisiin soveltuva sarja, jossa keskitytään perusasioihin. Tärkeimmät ominaisuudet. Core keskittyy olennaiseen.

Ympäristöseloste ja korkein energialuokka

Core-sarjassa on kaikki, mitä nykyaikainen ja energiatehokas rakennushanke edellyttää. Core-sarjan valintaa puoltaa sekä sen ympäristöseloste että sille myönnetty DGNB-sertifikaatti ja Joutsenmerkki. Lisäksi Core on Damixan resurssitehokkain sarja: esimerkiksi pesuallashana kuluttaa vettä vain viisi litraa minuutissa 300 baarin paineella, minkä ansiosta se on saanut energialuokan A.


Korkea laatu ja mukautettavuus

Rakennushankkeissa käytettävien kalusteiden valinnassa muullakin kuin hyvällä muotoilulla on merkitystä. Ennen kaikkea on tärkeää tehdä koko suunnittelusta käyttöönottoon yltävästä prosessista mahdollisimman helppo kaikille osapuolille. Juuri sitä me tarjoamme Core-sarjalla: parempaa laatua, helpon asennuksen ja joustavan tuen.

Kattava sarja rakennushankkeisiin

Kaikki pesuallashanoista suihkujärjestelmiin. Suihkusettejä ja keittiöhanoja. Kaikki korkealaatuiseen keittiön ja kylpyhuoneen rakennushankkeeseen tarvittava sekä tänään että tulevaisuudessa. Helppo ylläpitää. Helppo huoltaa. Helppo rakastaa


Paras tukipaketti

Kun valitset Coren, saat käyttöösi asiakaspalvelumme, joka on aina valmis auttamaan vika- ja ongelmatilanteissa. Lisäksi saatavillasi on maksutta tekninen huoltotiimimme, jolla on kattava tuntemus koko mallistosta. Voit myös siirtyä ilmaisiin asennusoppaisiin suoraan PEX-letkuissa olevista QR-koodeista, ja verkkosivustollamme on saatavilla kaikki tarvittava 3D-tiedostoista urakkatarjousmateriaaleihin.