Arc

Innovaation ja hienostuneisuuden tyylinäyte

Arc on esimerkki tanskalaisesta muotoilusta parhaimmillaan. Se on innovaatiota järkevimmillään. Arc kääntyy 360 astetta, minkä ansiosta sitä voi käyttää kaikissa mahdollisissa kulmissa keittiöaltaan läheisyydessä. Tämä markkinoiden joustavin ja monipuolisin keittiöhanavalikoima on saatavilla erivärisillä kahvoilla ja juoksupitkilla, ja se on voittanut sekä Red Dot- että iF-muotoilupalkinnot.


Red Dot Design Award
iF Design Award

Kuinka loimme Arcin

Arc syntyi halustamme kehittää kaikkien aikojen joustavin Damixa-hana. Kun ainutlaatuinen 360 asteen liikkuvuus oli saavutettu, tämän innovaation loppuun saattaminen oli suunnittelija Jakob Jensenin vastuulla:


”Utmaningen var att låta designen visa vad Arc kan göra, för att användaren ska kunna förstå det intuitivt. Man kan säga att funktionaliteten kraftigt har bidragit till  styrningen av designen. Jag valde till exempel att ge pipen en annorlunda, mer distinkt typ av profil. Kranen har vridits runt så den pekar mot den motsatta sidan, vilket ger användaren en fingervisning om att den kan vridas i 360 grader,” säger Jakob Jensen.

Jakob Jensen

Tutustu suunnittelijaan

Jakob Jensen on Damixan suunnitteluinsinööri, ja hänen kädenjälkeään ovat monet suosituimmista hanoistamme. Ne kunnioittavat tanskalaista ja pohjoismaista muotoiluperinnettä, ja niiden keskiössä on toimivuutta tukeva suunnittelu.

Katso sarjan valikoima täältä