A-Pex

FTulevaisuus on jo täällä — ja se on kauniimpi kuin kuvittelitkaan

A-Pex avaa tietä tulevaisuuden hanoille. Sen on suunnitellut tanskalainen huippumuotoilija Anders Hermansen tulevaisuustutkimusten perusteella ja kohderyhmiin osallistuneiden käyttäjien avulla. Tuloksena on uraauurtava hanasarja, jossa muoto ja toimivuus sulautuvat täydellisesti.A-Pex on voittanut useita muotoilupalkintoja, ja sen kahvojen ainutlaatuinen sijainti takaa, että vettä ei roisku märistä käsistä keittiötasolle.


A-Pex on Damixan suunnittelufilosofian — When Design make sense — ytimessä, ja se on voittanut viisi kansainvälistä muotoilupalkintoa:


Interior Innovation Award 2014
2 x Red Dot Award, Product Design 2014
2 x Red Dot Award, Product Design 2015

Kuinka A-Pex syntyi

Ennen A-Pexin luomista kysyimme itseltämme: mitä käyttäjät haluavat tulevaisuuden hanalta? Saimme suunnittelija Anders Hermansenin innostumaan tästä ajatuksesta. Kutsuimme lisäksi futurologi Liselotte Lyngsøn osallistumaan työpajaamme. Suunnittelimme, kehitimme ja testasimme. Lopulta esitimme ideamme "tavallisille" käyttäjille kohderyhmissä.He antoivat ehdotuksia, ja me menimme takaisin suunnittelutyön pariin. Jatkoimme suunnittelua, kunnes olimme luoneet yhdessä juuri sen, mihin pyrimmekin: A-Pexin.

Anders Hermansen

Tutustu suunnittelijaan

Anders Hermansen on tanskalainen teollisuussuunnittelija, jonka ansioluettelo koostuu lukemattomista saavutuksista. Hän on lukuisten tunnettujen Bang & Olufsen -tuotteiden takana, ja hän on myös suunnitellut monia uniikkihuonekaluja mm. tanskalaiselle muotoilutalo Paustianille. Anders Hermansen on voittanut useita tanskalaisia ja kansainvälisiä muotoilupalkintoja.

Katso sarjan valikoima täältä