Palkinnot

Damixa Palkinnot

Muotoilupalkinnot

Red Dot Design Award


Damixa on 12 kertaa voittanut himoitun reddot design palkinnon, joka on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Tuhannet tuotteet ympäri maailman kilpailevat tästä palkinnosta. On suuri kunnia olla näytillä palkinnon voittaneiden tuotteiden joukossa reddot design museossa.

Damixa on aiemmin voittanut reddot design palkinnon Merkur, Arc ja G- Type sarjoistaan. Vuonna 2011 palkittiin Damixan Clover pesuallashana ja vuonna 2012 toistamiseen, kun Clover Easy sai kunniamaininnan. Uusimmista tuotteista A-Pex palkittiin vuonna 2014, Fern keittiöhana korkealla putkella 2015 ja vuonna 2016 palkinnon saivat Tradition keittiöhana ulosvedettävällä pesimellä, Slate Pro keittiöhana ja A-Pex suihkupaketti. Vuonna 2017 Bell keittiöhana sekä Pine suihkupaketti palkittiin luokassa"High Design Quality" parhaasta tuotesuunnittelusta

 

iF Product Design

Award Damixa on voittanut arvostetun iF Product Design Award -muotoilupalkinnon kahdesti. Tämä muotoilupalkinto on kaikkien muotoiluyritysten korkeasti arvostama. Palkinto myönnettiin Damixan Arc-hanoille vuonna 2004 ja Illusion-hanoille vuonna 2006. iF Product Design Award -muotoilupalkinto on yksi maailman arvostetuimmista muotoilupalkinnoista. Palkinto myönnetään yrityksille, jotka ovat osoittaneet korkeatasoista innovatiivisuutta tuotemuotoilussa. Kansainvälinen raati arvioi Hannoverissa vuosittain yli 200 tuotetta yli 35 maasta. Paras palkitaan iF-sinetillä, joka on osoitus kuulumisesta maailman arvostetuimpiin muotoiluyrityksiin.

 

Interior Innovation Design Award

 

Maailmanlaajuisesti tunnettu ja arvostettu sisustusalan Suunnittelun innovaatio-palkinto lanseerattiin vuonna 2002 imm Kölnin toimesta. Organisaattorina toimii Saksan design-järjestö.


Palkinnot myönnetään eri sisustamisen tuotealueilla huippusuunnittelusta teollisuudessa.


Damixa on voittanut palkinnon 2014 tuotesarjallaan A-Pex-hanat.

German Design Award

 

German Design Award-palkinnon tarkoitus on antaa tunnustus ainutlaatuisesta muotoilusta ja suunnittelusta.

Kansainvälinen Premium-palkinto myönnetään valikoiduille huipputuotteille ja tuoteprojektien viestinnän suunnittelulle sekä persoonalliselle suunnittelulle että uusille tulokkaille niin Saksan kuin kansainvälisilläkin markkinoilla.

Damixa on voittanut vuoden 2015 palkinnon tuotteellaan A-Pex-allashana.