Huolto

Nyt saat Damixan hanoihin liittyviä huoltotietoja yhdellä hiiren napsautuksella. Suurin osa tuotteita koskevista tiedoista, kuten varaosapiirustukset, asennusohjeet, mittapiirustukset, löytyy kunkin tuotteen kohdalta.

Etusivun hakutoiminnon avulla voit valita, haetko keittiö- tai kylpyhuonetuotteita. Kirjoita sitten tuotteen tyyppi, kuten yksiotehana tai kaksiotehana.

Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, tuotteen valokuvan yläpuolella näkyy kohta Tekniset tiedot. Kun napsautat kyseistä kohtaa, kaikki kyseisen tuotteen piirustukset ja oppaat tulevat näkyviin. Voit tarkastella niitä suoraan kyseisellä sivulla tai ladata ne.

Tärkeitä tietoja!

Damixa hoitaa tuotteissa esiintyvät viat asentajien ja ammattiputkiasentajien kautta. Jos olet yksityisasiakas ja sinulla on ongelmia Damixan tuotteiden kanssa, ota yhteys asentajaan tai siihen liikkeeseen, josta olet ostanut tuotteen. Lisätietoja on kohdassa Takuu, joka löytyy myös Damixan verkkosivustosta.

Usein kysytyt kysymykset

 

Kysymys 1:
Miten pitkä on tuotteeni takuuaika?

Vastaus 1:
Damixa antaa viiden vuoden vuototakuun ja kahden vuoden takuun viallisille osille. Tarkista täydelliset takuuehdot tämän verkkosivuston Takuu-kohdasta.

Kysymys 2:
Hanani ei toimi oikein. Keneen voin ottaa yhteyden ja mitä minun tulee tehdä?

Vastaus 2:
Siihen, miksi hana ei toimi oikein, voi olla monta syytä. Se voi johtua vääränlaisesta asennuksesta.

On aina suositeltavaa ottaa yhteys siihen liikkeeseen, josta tuote on ostettu. Liikkeessä sinua osataan neuvoa takuuseen liittyvissä asioissa ja kertoa, mitä sinun tulee tehdä seuraavaksi. Vaihtoehtoisesti voi ottaa yhteyden lähimpään Damixan huoltoedustajaan.

Kysymys 3:
Termostaattini syöttää vain kylmää vettä. Miksi?

Vastaus 3:
Tämä voi johtua suodattimista liitoksissa. Jos vesi on huonolaatuista, ne saattavat likaantua. Puhdista suodattimet ja asenna ne sitten uudelleen.

Lisätietoja tuotteesi suodattimien puhdistamisesta on tämän verkkosivuston asennusoppaassa.

Kysymys 4:
Vesihanani juoksuputki on jäykkä eikä se käänny hyvin. Mitä minun tulee tehdä?

Vastaus 4:
Voitele O-rengastiivisteet silikonilla.Voit pyytää, että paikallinen Damixan huoltoedustaja toimittaa sinulle kätevän silikonipakkauksen.

Kysymys 5:
Olen asentanut hanani, mutta se vuotaa. Mitä minun tulee tehdä?

Vastaus 5:
Jos hana on uusi, ota yhteys paikalliseen Damixan huoltoedustajaan. Jos hana on vanha, ongelman voi ehkä korjata vaihtamalla kuulayksikön ja kumitiivisteen tai keraamisen käyttöventtiilin. Tämä riippuu siitä, minkä tuotteen olet ostanut.